fbpx

LOPEN MET IAN

WAT JE NIVEAU OOK IS...

LEREN LOPEN MET IAN

In ons online programma ‘Leren Lopen met Ian’ bouwen we je hardloopconditie op van 0 naar 40 minuten non-stop hardlopen in 20 weken. Met 2 tot 3 trainingen per week passen we ons aan jouw schema aan. Ik ben hier om je te ondersteunen en te motiveren, terwijl we blessures voorkomen en de trainingen leuk houden.

LOPEN MET IAN

In ons vervolgprogramma ‘Lopen met Ian’ verbeteren we je hardloopprestaties naar een hoger niveau met 2-3 wekelijkse trainingen, gericht op snelheid en uithoudingsvermogen. We werken aan jouw persoonlijke doelen en leggen de nadruk op blessurepreventie, terwijl we het hardloopplezier behouden gedurende het programma.

DOORLOPEN MET IAN

Voor de echte fanatiekeling hebben we het online programma ‘Doorlopen met Ian’. We verbeteren je hardloopprestaties met 3-5 wekelijkse trainingen, gericht op snelheid en uithoudingsvermogen. We streven naar jouw doelen en zetten in op PR-verbetering, met behoud van blessurepreventie en het plezier van het hardlopen.

WAT GEBEURT ER ALS IK MIJ AANMELD?

01

GRATIS INTAKE
GESPREK

Tijdens het intake gesprek bepalen we samen jouw niveau. Ook bespreken we hoe we het hardlopen zo goed mogelijk kunnen inpassen in je dagelijks leven.

02

START GRATIS
PROEFMAAND

De gratis proefmaand gaat van start. Op basis van je doelen en wensen stel ik het trainingsschema op.

03

PERSOONLIJK
TRAININGSSCHEMA

Binnen 24 uur staat het trainingsschema online. Deze is speciaal voor jou ingericht. Samen beginnen we het traject met een flinke dosis enthousiasme.

04

FEEDBACK OP
TRAININGEN

Dan begint het analyseren van de resultaten.
Via TrainingPeaks, e-mail of WhatsApp krijg jij feedback op de voltooide trainingen. Ik ben beschikbaar voor al jouw vragen.

05

TRAINEN OP HET
JUISTE NIVEAU

Door de intensieve samenwerking leren we elkaar steeds beter kennen. Ik leer je om situaties in perspectief te plaatsen. Hierdoor train jij altijd op het juiste niveau.

06

SAMEN
EVALUEREN

Na de eerste maand vindt er een evaluatie plaats. We bespreken onze ervaringen van deze maand. Gaan we samen verder? Leuk!

The Making Of The Running Ad