fbpx

TENNIS MET IAN

TENNIS CONDITIE TRAINING

Meer uithoudingsvermogen op de baan? Meer behendigheid? En je tennisspel naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in voor de tennis conditietraining van Ian Sportcoaching!

Met slimme oefeningen tijdens onze trainingen werken we samen aan het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen in de spieren die essentieel zijn voor jouw spel. Het resultaat? Verbeterd voetenwerk, sneller reactievermogen en verbeterd uithoudingsvermogen. Dankzij de groepstrainingen op de tennisbaan.

Meld je nu aan en start snel met een proefles!

Maar dat is nog niet alles – ook voor tennislessen ben je bij mij aan het juiste adres. Ontdek de finesse van het spel, verbeter je techniek en til jouw tennisvaardigheden naar nieuwe hoogten. Meld je aan en laten we samen jou tennisspel naar een nieuw niveau brengen!

Naast conditie training bieden we ook tennisles en online coaching aan!

Tennis techniek training:
Tijdens onze innovatieve techniektraining focussen we op het verfijnen van je slagtechniek, timing en precisie. Met gerichte oefeningen verbeteren we jouw spel en verhogen we je kans op succes op de baan.Tijdens deze trainingen zijn we erop gericht om jouw prestatie te verbeteren.

(aanvullend) online coaching:
Online coaching voor tennisspelers die naast op de baan trainen op zoek zijn naar dat stukje extra om nog fitter en beter te worden in tennis en die stap naar een hoger niveau willen zetten. Hiermee krijg je gepersonaliseerde begeleiding, die je helpt om nog meer progressie te behalen naast de reguliere trainingen. Let op dit is vooral gericht op fitheid en blessure preventie

 

Trainen op de baan en oefeningen voor thuis

Bij Ian Sportcoaching ervaar je een unieke benadering van tennisconditietraining. Ontvang maandelijks een schema met oefeningen, volledig afgestemd op jouw tennisconditie en prestaties, en geniet van dynamische trainingen op de tennisbaan waar we veel ballen slaan. Onze coach staat klaar om je te begeleiden en te motiveren bij elke training, waardoor je een constante stijgende lijn in prestaties zult ervaren.

Met deze aanpak behaal je niet alleen de gewenste resultaten, maar ontgrendel je uiteindelijk ook je volledige potentieel. Begin met een proefles, en je kunt op elk moment instromen bij bestaande groepen. Of start een nieuwe groep met je tennisvrienden en ontdek samen de kracht van persoonlijke coaching en groepsmotivatie. Jouw succesverhaal begint hier bij Ian Sportcoaching!

Wanneer

De trainingen vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats en deze kunnen overdag of in de avond plaatsvinden. Neem contact op voor de huidige mogelijkheden.

Locatie

In de zomer (april t/m september) trainen we bij T.C. de Nieuwe Brug in Vijfhuizen. Overdag kun je ook bij T.V. Kontakt in Haarlem trainen.

In de winter (oktober t/m maart) train je binnen bij Sporthal Kennemer Sportcenter in Haarlem in overleg kan er ook buiten getraind worden.

Hoe lang duurt de tennis conditietraining?

Een training duurt meestal 1 uur. Soms anderhalf. Je kan daarbij op elk moment starten en je traint gewoon op je eigen niveau. Ook tijdens een small group training.

Dit kun je verwachten 

Tijdens de tennis conditietraining lopen we geen rondjes, maar slaan we lekker veel ballen. Op die manier word je fit voor meerdere tenniswedstrijden en verbeter je ondertussen ook nog je tennisskills.

Ondertussen werken we ook aan het volgende:

 • Verbeterd reactievermogen
 • Verbeterd voetenwerk
 • Versterkte spieren in onderlichaam, bovenlichaam en core
 • Verbeterde hand-oogcoördinatie
 • Verbeterde handelingssnelheid
 • Verbeterde voet-oogcoördinatie
 • Verbeterd bewegingsbereik
 • Verbeterde conditie, zodat je straks met meer zelfvertrouwen op de baan staat

Voordelen van Ian Sportcoaching

Dit is waarom veel mensen tennis conditietraining bij Ian Sportcoaching volgen:

 • Je traint op een vast tijdstip waardoor je het makkelijker volhoudt
 • Elke training is anders en uitdagend
 • Ik help je gemotiveerd te blijven
 • Je traint altijd op eigen niveau
 • Je verbetert je fitheid op de korte én lange termijn
 • Je verkleint de kans op blessures
 • Ik wijs je op de progressie die je misschien zelf niet ziet
 • Ik ben ook naast de baan bereikbaar en zal er altijd alles aan doen om je te ondersteunen waar je dat nodig hebt

 

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende tarieven. ‘s Winters kan er zowel binnen als buiten getraind worden. Heb je een andere voorkeur? Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: onderstaande is onder voorbehoud van typfouten.

TARIEVEN

Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende tarieven. Er kan zowel binnen als buiten getraind worden in de winter.

Heb je een andere voorkeur neem dan contact op en dan kijken we samen naar de opties. Onderstaande is onder voorbehoud van zetfouten.

Proef training

Zomercyclus April tot en met September 20 trainingen

Wil je in de zomer aan je conditie werken dan past dit perfect bij jou!

Jaar abonnement: Let op beperkt aantal plekken start altijd in april.

Met een jaar abonnement train je het hele jaar door (totaal 40 trainingen van 1h) in de periode van April tot en met Maart. Het voordeel hiervan is, is dat je voor een relatief lage prijs in de winter binnen traint! Onderstaande prijzen zijn de kosten per maand inclusief baanhuur.