fbpx

OVER MIJ

IAN SCHOUTEN

Al van kleins af aan is sporten mijn passie. Noem een sport en ik heb het beoefend: zwemmen, voetbal, hardlopen, tennis, wielrennen, Obstacle Cource Racing (OCR) en triatlon. En niet alleen als hobby, maar ook op hoger niveau was ik actief. Wat begon als in mijn vrije tijd lekker hardlopen met op de achtergrond een muziekje, groeide al snel uit tot iets groters. Lange afstanden lagen mij namelijk goed. Dit heb ik kunnen combineren met het trainen voor OCR-wedstrijden. Zoals Relentless Suffering (50 km), Iron Viking (42 km), Mud Masters, Strong Viking en Spartan Race. Daarnaast heb ik meegedaan aan het WK OCR (Blue Mountain, Canada), het EK OCR (Biddinghuizen) en meerdere Spartan Races (Engeland). Mijn hond, Waldo, is tijdens de trainingen altijd mijn sportmaatje.

Naast het zelf beoefenen van verschillende sporten, heb ik ook veel ervaring in het trainen van sportteams en het geven van trainingen. Denk aan het geven van bootcamps, personal training en hardlooptrainingen.

Een burn-out in maart 2021 plaatste voor mij alles in perspectief. Goede begeleiding in de ontwikkeling als mens is enorm belangrijk. Ook op het gebied van sport. Het helpen van anderen om sportieve en persoonlijke doelen te behalen geeft mij dan ook enorm veel energie. Met de juiste begeleiding is het behalen van uitdagende doelen mogelijk, niks is te gek. Dus voor nu genoeg over mij, want ik wil jou helpen.

IAN SPORTCOACHING

Eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij als coach belangrijke bouwstenen voor jouw doelen. Samen zetten we ons 100% in voor jouw ontwikkeling. Als coach ontzorg ik volledig op sportgebied. Geen eigen trainingen meer plannen, niet meer nadenken over trainingsbelasting, zorgeloos trainen en niet met randzaken bezig zijn. Dat zijn voordelen van Ian als sportcoach hebben. Door mijn ervaring met coaches weet ik wat een goede coach maakt. De ervaring in het coachen en sporten zorgen ervoor dat ik weet wat Ian Sportcoaching jou wil en kan bieden. Voor mij is het belangrijk om samen met jou een trainingsmethode te vinden die aansluit bij jouw stijl. Ook is het belangrijk dat er een klik is en dat ik jou echt kan helpen. Om erachter te komen of dit het geval is, sport je de eerste maand gratis. Dan kan jij het een maand proberen en bepalen we samen of er een goed klik is.

WAAROM
1 MAAND GRATIS?