fbpx

COACHING
OP MAAT

COACHING OP MAAT

Iedereen is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen doelen. Wat jouw doel ook is, ik kan je hierin begeleiden. Een losse les, een reeks lessen of een online trainingsplan op jouw wensen afgestemd. Alles is mogelijk. Door mijn ervaring in diverse sporten weet ik wat er nodig is. Hierdoor kan ik je helpen om beter te worden in bijvoorbeeld voetbal, tennis, hockey of korfbal.

Het ontwikkelen van conditie kost tijd. Daarom bestaan alle pakketten bij voorkeur uit 5 of 10 lessen. Wil je liever meer of minder lessen? Neem contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Maar hoe ziet een training eruit? Hieronder een voorbeeld van een conditietraining voor tennis.

1. WARMING UP

De training begint met rustig inlopen en het losmaken van het lichaam. Met circulatie, mobilisatie en activatie bereiden we je fysiek en mentaal voor op de training. Dit proces ga ik je leren zelfstandig uit te voeren, zodat er in de volgende trainingen meer tijd is voor het 1 op 1 trainen.

2. OEFENINGEN

Met het oog op de 7 Perfect Body Checkpoints is het correct uitvoeren van oefeningen belangrijk. Dit voorkomt namelijk blessures.

3. SAQ DRILLS

Met Speed, Agility en Quickness werken we aan je snelheid, wendbaarheid en handelingssnelheid.

4. HOOFDPROGRAMMA

Het hoofdprogramma is een combinatie van neuromusculair en cardiovasculair trainen. Het doel is het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en reactievermogen. De training wordt aangepast op jouw specifieke situatie.

We gaan drills afwisselen met in hoog tempo ballen slaan. In dit proces worden de rustpauzes steeds korter. Ook leren we het lichaam efficiënter herstellen en versterken.

5. COOLING DOWN

We sluiten de training of met rustig uitslaan en/of uitlopen. Samen bespreken we de volgende training.

LESSEN

per les

Voor een losse les betaal je €50, -.

5 LESSEN

Voor een pakket van 5 lessen betaal je €225, -.

10 LESSEN

Voor een pakket van 10 lessen betaal je €450, -.

NEEM CONTACT OP

Neem met de onderstaande button contact op. Dan kijken we samen met hoeveel lessen je het beste geholpen bent. Of we maken een offerte op maat.