fbpx

HARDLOOP
COACHING

HARDLOOP COACHING

Persoonlijke Begeleiding vanaf het Begin

Ben je vastbesloten om je conditie te verbeteren door middel van hardlopen, maar weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw hardloopreis met het ultieme coachingpakket.

Grondig Intakegesprek

We starten met een grondig intakegesprek om je doelen en behoeften te begrijpen. Dit helpt ons om een op maat gemaakt trainingsschema te ontwikkelen dat perfect past bij jouw leven, inclusief werk, privé en sociale activiteiten.

Professioneel Trainingsschema via TrainingPeaks

Ik maak gebruik van het professionele online platform TrainingPeaks om je schema’s te beheren en alle benodigde tools te bieden voor analyse en feedback.

Maandelijkse Persoonlijke Trainingsschema’s

Met dit pakket ontvang je maandelijkse persoonlijke trainingsschema’s die zijn afgestemd op jouw voortgang en doelen. Je hebt de vrijheid om trainingen te verplaatsen, maar ik sta altijd klaar om je te begeleiden en feedback te geven. Communicatie verloopt voornamelijk via TrainingPeaks en e-mail, maar je hebt ook de mogelijkheid om één keer per maand telefonisch contact met mij op te nemen voor een diepgaande evaluatie van je trainingen.

Regelmatige Gedetailleerde Feedback

Daarnaast zorg ik voor constante verbetering van je trainingen en bied ik elke twee weken gedetailleerde feedback.

Flexibele Opties voor Meer Begeleiding

Als je behoefte hebt aan meer begeleiding en intensiever contact, bied ik frequenter telefonisch contact en neem ik de verantwoordelijkheid voor het verplaatsen van trainingen.

Ultieme Prestatie met All the Way Coaching

Bovendien gaan we voor het uiterste met het ultieme Coaching pakket. Met dagelijks contact en feedback na elke training zorgen we ervoor dat je een nog betere atleet wordt. Bovendien kunnen we samenwerken met een vaste fysiotherapeut om ervoor te zorgen dat je blessurevrij blijft en optimaal kunt presteren.

Conclusie: Bereik Jouw Hardloopdoelen

Kortom, met dit ultieme coaching pakket krijg je de perfecte combinatie van persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en ondersteuning om jouw hardloopdoelen te bereiken. Dus laten we samen aan de slag gaan en jouw sportieve grenzen verleggen! Dit alles voor een prijs van slechts 75 euro per maand.

Belangrijkste punten van het ultieme coachingpakket:

  1. Grondig intakegesprek om doelen en behoeften te begrijpen.
  2. Op maat gemaakt trainingsschema afgestemd op jouw leven.
  3. Gebruik van professioneel online platform TrainingPeaks voor schema’s, analyse en feedback.
  4. Maandelijkse persoonlijke trainingsschema’s met flexibiliteit om trainingen te verplaatsen.
  5. Regelmatige gedetailleerde feedback voor continue verbetering.