fbpx

ONTMOET HET GEZICHT ACHTER IAN SPORTCOACHING

Maak kennis met (mij) Ian, het gezicht achter Ian Sportcoaching. Ik ben een toegewijde, hardwerkende en gepassioneerde coach die werkzaam is in de Sportcoaching, echter tot nu toe altijd onofficieel. Ik ben toegewijd om mijn atleten/klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken en zich te ontwikkelen tot de beste atleten die ze kunnen zijn. Ik heb gewerkt met atleten van verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd en heb hen geholpen hun doelen te bereiken, of het nu was om hun prestaties te verbeteren, hun techniek te verbeteren of gewoon plezier te hebben. Mijn verhaal is er een van inzet, hard werken, toewijding en plezier om mijn klanten te helpen slagen in hun sport. Met mijn enthousiasme, toewijding en drive als coach heb ik menig atleet geholpen het beste uit zichzelf te halen.

INTRODUCTIE

Hallo, ik ben Ian en ik ben sportcoach. Mijn liefde voor sport begon toen ik als kind voetbalde. De kameraadschap, de competitie en de fysieke uitdaging van de sport hielden me verslaafd. Het feit dat er verschillende vaardigheden te ontwikkelen zijn en verschillende uitdagingen te overwinnen om beter te worden in de sport, maakte het voor mij een nog interessantere en meeslepender sport. Ik heb ook genoten van het feit dat het een sport is die zowel teamwerk en samenwerking als individuele uitmuntendheid aanmoedigt. Door mijn sportliefde ben ik ook gaan zwemmen, hardlopen, tennissen, wielrennen, Obstacle Cource Racing (OCR) en triatlon.

MIJN PASSIE VOOR SPORTCOACHING

Ik ontdekte al snel dat ik het leuk vond om atleten te helpen en met mensen op alle niveaus wilde werken. Ik wilde werken met atleten van alle leeftijden en niveaus en hun potentieel ontwikkelen en hen helpen hun doelen te bereiken in de sporten waar ze van houden en waar ze van genieten. Mijn passie is atleten te helpen hun prestaties te verbeteren, hun techniek te ontwikkelen en vooral plezier te hebben. Ik wil dat elke atleet die ik coach van de sport houdt die hij of zij beoefent. Dit is mijn passie – om mijn collega-atleten te helpen verbeteren en hun volledige potentieel te bereiken in de sport waar ze van houden.

MIJN INZET VOOR MIJN ATLETEN

Mijn hoogste prioriteit is om mijn atleten te helpen hun volledige potentieel te bereiken door hun techniek te ontwikkelen en door hen te helpen de doelen te bereiken die zij zich hebben gesteld. Ik geloof dat het belangrijkste wat ik als coach kan doen is een omgeving creëren waarin mijn atleten volledig toegewijd en betrokken zijn bij hun training. Het is essentieel dat ik een veilige en aanmoedigende omgeving creëer waarin mijn atleten zich op hun gemak voelen om hun best te doen. Het is ook van cruciaal belang dat ik mijn atleten help hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ontwikkelen, evenals hun vaardigheid en techniek. Ik geloof dat als mijn atleten zich volledig inzetten, zij de extra tijd en moeite zullen investeren die nodig zijn om beter te worden. Daarom is mijn betrokkenheid bij mijn atleten een topprioriteit en iets wat ik heel serieus neem. Regelmatig geef ik mijn vaste atleten een gratis personal training, want ik wil jou helpen jezelf te verbeteren en bevestigen dat ik er voor jou ben.

MIJN STIJL VAN COACHEN

Het belangrijkste wat ik zou zeggen over mijn stijl van coachen is dat hij positief, adaptief en inclusief is. Ik wil dat mijn atleten zich op hun gemak voelen en genieten van hun trainingen. Ik wil dat ze zich gemotiveerd en voldaan voelen door de sport die ze beoefenen, en ik wil dat ze houden van de sport die ze beoefenen. Ik wil dat elke atleet die ik coach zich gewaardeerd voelt en aangemoedigd wordt om zich te verbeteren. Elke atleet die bij mij komt is belangrijk voor mij en wordt als zodanig behandeld. Ik wil ieder van hen helpen zich te verbeteren, hun doelen te bereiken en daarbij plezier te hebben.

CONCLUSIE

Ian Sportcoaching is het perfecte voorbeeld van een bedrijf dat de digitale, wereldwijde trend heeft omarmd door het coaching model deels te verschuiven naar een online omgeving. Op dezelfde manier als ik mij heb inzet om mijn klanten te helpen slagen op alle manieren mogelijk. Als u meer wilt weten over mijn manier van coachen, neem dan vandaag nog contact met mij op of plan een intakegesprek in.